sâmbătă, 31 decembrie 2016


O fotografie postată de Ralucica Blogger (@ralucicablogger) pe


A mai trecut un an și eu pe blog stau, să mai scriu articole. Trag linia la sfârșit de 2016 și pot spune că a fost un an cu mai puține proiect, decât anul anterior și cu multe probleme tehnice, în care am pus în balanță activitatea mea și cum mă ajută blogurile personale.
In 2016 am învățat multe lucruri utile și în care mi-am pregătit terenul pentru noul an, pentru a fi unul mai productiv.


În care am testat multe produse cosmetice, dar nu am avut cum să le împărtășesc cu voi și să vă spun părerea mea despre ele. În aceeași măsură, am participat la evenimentul de beauty Trăiește Inteligent, marca Dana Săvuică.
 Am fost la nunta prietenilor mei dragi din Dej, unde mi-am făcut o coafură simplă în 5 minute. Mi-am tapat părul și l-am prins în semi-coc sus, pentru ca părul să fie lăsat pe spate și am  accesorizat coafura cu 6 ace de păr cu flori. Rochia roșie, lungă cu paiete și cu spatele gol a fost o alegere potrivită pentru o nuntă frumoasă la restaurant, fiind în aceeași notă cu lookul meu.
Mi-am îndulcit anul cu mici escapade la Alba Iulia, Cluj, Dej, București, Transfăgărășan, Bușteni, Sâmbăta de sus, Râșnov, Sinaia, Iași, Slănic, Prahova, Văile Doftanei, Mănăstirea Crasna, Barajul Vidraru, Barajul Paltinu și Salina Slănic. De asemenea, m-am bucurat o săptămână într-o vacanță în Bulgaria la Nisipurile de Aur, acolo unde mi-am reîncărcat bateriile.


 Anul 2016 a fost un an stresant, în care am călătorit, am renunțat la unele proiecte, mi-am susținut licența, am învățat din toate lecțiile primite, am observat cum evoluează ceilalți și mi-am propus ca în acest an, să încep proiecte noi și să nu renunț la ceea ce mă face fericită.


marți, 27 decembrie 2016


Produsele consumate în această iarnă de la anti-perspirant, cremă, fond de ten la parfum. Cred că unul din cele mai complicate lucruri este să păstrezi cutiile de la produsele cosmetice goale, pentru că mereu se găsește un membru din familie să le arunce. 
 1. Anti-perspirant Fa: Floral protect- Orchid&Viola        
 2. Deodorant Fa: Floral scent-Pink Passion
 3. Tratament pentru unghii 8 în 1: Eveline cosmetics total action
 4. X-treme Gel Effect: Eveline cosmetics
 5. Bază complex fortifiant: Farmec tratament- expert
 6. Fond de ten-The One
 7. Fond de ten monstră- Diorskin
 8. Ruj-The One Colour Unlimited Matte(Oriflame)
 9. Ruj-Sensual Velvet-Velvet Mauve(Oriflame)
 10. Ruj-Pure Colour you Dazzle- Red Blosssom(Oriflame) 
 11. Ruj-Pure Colour(Oriflame)
 12. Cremă monstră-Skin Drink Soft
 13. Parfum Eclat Femme(Oriflame)
Acestea sunt o parte din produsele pe care le-am utilizat și am reușit să le imortalizez în această iarnă. Cosmeticele care au avut efect sunt tratamentul pentru unghii 8 în 1 care mi-a întărit unghiile și X-treme Gel Effect un lac care protejează manichiura făcută pentru a rezista mai multe zile. Cele două anti-perspirante au un miros interesant, doar că am revenit la anti-perspirantul cu mirosul puternic care rezistă mai mult timp de la Nivea. Cele patru rujuri au avut nuanța mea preferată, motiv pentru care mi-am scos în evidență buzele.
Voi ce cosmetice ați folosit mândrelor în această iarnă?

marți, 13 decembrie 2016

  
                             
Caravana Trăiește Inteligent cu Dana Săvuică a ajuns și la Brașov, un eveniment de beauty care s-a desfășurat la Hotelul Aro Palace. La acest eveniment au fost prezentate produse de hidratare de la Farmer, Juicy Couture, dar și noile tendințe în materie de modă.


 Am avut ocazia să particip la acest eveniment de beauty, datorită omului de televiziune, politicianului și tenismenei Adela Diaconu. Adela promovează diverse evenimente de fashion și beauty în emisiunea BV 01 ADE. Îi mulțumesc pe această cale pentru invitație, deoarece este important să trăim inteligent și să ne bucurăm de fiecare clipă.

O postare distribuită de Ralucica Blogger (@ralucicablogger) pe
În cadrul acestui eveniment au fost prezentate produsele Farmec, Beauty Help și Meli Melo. Cu această ocazie am câștigat o cremă de corp de la Juicy Couture, o emulsie cu lăptișor de matcă și un lapte nutritiv vitaminizat de la Farmec, o pereche de cercei, o mostră Beauty Help și reduceri de la parteneri.Caravana Națională Trăiește Inteligent a fost un eveniment interesant, emoționant și cu tradiție. Dana Săvuică a fost gazda acestui eveniment și a mărturisit că fata ei a împlinit 18 ani, în ziua în care ea a ajuns la Brașov. Abia aștept să revină caravana și la cât mai multe ediții.