luni, 29 februarie 2016


                                                   
Oriflame te trimite la shopping în Stockholm. Cele mai inspirate zece povești vor ajunge în finală și vor câștiga cele mai interesante premii. Fiecare dintre cele 10 povești se vor bucura de un editorial inedit, prezentat în revista Unica, dedicată femeilor.
                           
Campania C3 promovează legătura unică dintre mamă și fiică, așa cum parcă ieri purtai pantofii mamei prin casă, deși aveai picioarele mici și abia puteai să pășești. Să nu uităm de rochia preferată a mamei, pe care o purtai cu drag prin casă și o călcai în picioare. Îmi aduc aminte de rujurile mamei, pe care le testam zi de zi, aveam o plăcere să mă dau cu ele, chiar dacă mă dădeam pe toată fața. De asemenea și parfumul mamei era preferatul meu, deoarece aveam impresia că ar fi perfect să mă dau cu toată sticluța într-o singură zi. 
                            Nu vă gândiți că doar poveștile amuzante mă leagă de mama mea și pe cele interesante când venea la ședința cu părinții sau când îi cumpăram tot felul de mărțișoare din puținii bani pe care mi-i dădea. De zilele în care își făcea griji pentru mine, fiindcă mai răceam sau mă loveam la picioare aproape de balul premianțiilor. De fiecare dată îmi cumpăram fuste mai lungi sau pantaloni de stofă pentru a merge la balul premianților, fără să se vadă zgârieturile.
                           
Imaginea Campaniei ”Mamă și fiică” de anul acesta este actrița și cântăreața Alina Eremia, alături de mama ei Daniela Eremia. Alina Eremia susținea într-un interviu faptul că ”Mama e  prima persoana care m-a incurajat să-mi dezvolt latura artistică, a crezut în mine și mi-a oferit toată susținerea”. Mama ei o susține și o sprijină în tot ceea ce face, fiind și un motiv pentru care Alina o iubește necondiționat. Cred cu tărie faptul că este important să fii susținut de către părinți, mai ales atunci când în carieră treci peste tot felul de obstacole.

                              
Încarcă selfie-uri(în număr de 1 sau 5) care să ilustreze povestea ta pe olegaturaunica și invită-ți prietenii să te voteze, în perioada 29 martie - 4 aprilie.
                


Ce părere ai despre acest concurs lansat de către Oriflame pentru îndeplinirea visurilor tale? Care este legătura dintre tine și mama ta?

luni, 22 februarie 2016


                                     


Aroma ta personală sau cum ar zice englezul Your personal aroma, în funcție de fiecare personalitate și mirajul parfumului de lux Godilicious creat din feromoni naturali. Se spune că parfumul este cartea de vizită a unei femei, iar în lipsa lui eleganța se risipește. Pe artisan perfumery  vă puteți comanda un parfum original, care în contact cu pielea se schimbă mirosul. De asemenea, fiecare parfum este realizat pentru fiecare tip de personalitate de la femeia boemă, la cea rebelă. Dar, mai bine vă las pe voi să descoperiți asta.

Parfumul este aceea amprentă, pe care o lăsăm în urma noastră și care reprezintă o modalitate prin care oamenii dragi, ne pot recunoaște. Deși, de cele mai multe ori, suntem tentați, să afirmăm, că lucrurile ne aleg pe noi și nu se întâmplă invers. Călătoria noastră spre alegerea lucrurilor care ni se potrivesc este fără sfârșit, mereu alegem să ne perfecționăm în anumite domenii și să devenim tot mai selectiv, atunci când alegem să ne reprezinte parfumul dorit, rochia preferată, pantofii și lookul care ne avantajează.

Săptămâna trecută am fost curioasă să aflu mai multe detalii despre parfumul meu preferat și cum aș putea să-l aleg pe cel care să fie un exponent feminin, al sensibilității mele. Dincolo de subtilitățile feminine, o doamnă afirmă că nu se mai poate spune nimic despre parfumuri, la modul că deja s-a scris această poveste.

Tind să cred, că treptat descoperim parfumul în toate formele sale și încerc să ne activăm anumite trăiri interioare. Uneori aș vrea să-mi aduc aminte de colonia pe care o folosea bunicul meu, mirosea asemenea pomilor înfloriți în toiul primăverii. Cred că cel mai pregnant parfum este cel al persoanei iubite, care rămâne ca o amprentă în mintea noastră.

Așa cum în viață nimic nu este întâmplător, am aflat de ce-mi plac mie trandafirii, pentru că sunt o persoană visătoare, iubitoare și boemă. Parfumul organic Delicious creat din feromoni naturali, preia forma dragostei și a esențelor afrodisiace. Am spus formă... mă gândesc că dragostea preia o formă și nu cea reprezentată de Cupidon, ci de zeițele naturii. Am împrăștiat aroma presărată cu esența dragostei, învăluită din note mitice, asemenea fructului pasiunii și lemnului de santal. Mirosul se schimba treptat, intrând în contact cu ph pielii...eram la fel de zâmbitoare ca de obicei, când se apropia treptat cu pași lui repezi, fiind prins în mirajul parfumului.

                            

Am mers cu inima deschisă, la ceainăria Open Heart, pentru a-mi lua parfumul care mi se potrivește. Perfumierul român Raluca Vasile ne aștepta, pentru a ne îndruma în tainele parfumului, fiind specializată în arta parfumului la Londra, Grasse, Milano și design multisenzorial la Seattle WA.

                       

Te las să descoperi care este aroma ta personală și cum poți să-l seduci pe partener cu parfumul de lux Godilicious, inspirat de la curțile regale. Dincolo de sărbătoarea dragostei, ne apropiem cu pași repezi de luna în care se sărbătorește sexul frumos. Un cadou inspirat pentru fiecare doamnă, respectiv domnișoară, suprinde-ți partenera cu parfumul care o reprezintă. De asemenea creatoarea de parfumuri nu a uitat de bărbați...a realizat și parfumuri destinate domnilor.

Tu ce părere ai despre parfumul organic din feromoni naturali? Ce părere ai despre parfumeria de lux Your personal aroma?

marți, 16 februarie 2016

                                       NEUTROGENA SKINCLEARING BLEMISH CONCEALER WITH SALICYLIC ACID FAIR 05

Anticearcănul meu preferat este  Neutrogena Skinclearing, deoarece cu ajutorul acestuia pot să estompez umflăturile ochilor datorate nopților nedormite. Pasiunea mea pentru scris se materializează constant, de aceea îmi dedic timpul atât mie pentru a contura istorisiri, cât și vouă dragilor, celor care mă urmăriți și mă susțineți. 

Anticearcănul este un produs util pentru corectarea machiajului, dar și pentru estomparea efectului de umflătură. Cauza principală este timpul insuficient pe care îl aloc odihnei și mă gândesc că nu sunt singura, în această situație. Cafeaua băută în fiecare dimineață, timp de mulți ani de zile, contribuie și ea la apariția cearcănelor. 

Atunci când îmi aleg anticearcănul, sunt atentă la nuanța aleasă care poate să fie Fair Light(deschisă), Nude Pink(apropiată de nuanța pielii) și Nude Beige(mai închisă). În general, optez pentru nuanța Porcelain, fiindcă este una potrivită pentru nuanța tenului meu. De asemenea, Fair Light are cele două nuanțe deschise: Porcelain și Fair Nude, Nude Pink cu Light Ivory și Nude Beige cu cele două nuanțe Natural Beige, Olive Beige.

Corectorul neutrogena este util pentru un machiaj, în care estompăm cearcănele și ne înfrumusețăm chipul. Un machiaj bun ne poate schimba radical, de aceea cred că este important, să știm, cum să folosim aceste cosmetice.

Dragelor, vreau să vă anunț, că un nou magazin online de cosmetice și-a deschis serverele, pentru a ne alege cosmeticele preferate. Blacknight, magazinul online de produse cosmetice oferă o gamă largă pentru fiecare doamnă și domnișoară care se îngrijește.


Voi ce părere aveți despre anticearcănul neutrogena skinclearing blemish concealer with salicylic acid? Mândrelor, ce a-ți îmbunătăți la magazinul online de produse cosmetice?

miercuri, 3 februarie 2016


                                             Oriflame Cosmetics

Cele 4 game de produse pentru make-up de la Oriflame îmbină energia urbană cu nuanțele minunate la prețuri accesibile. Raportul calitate preț este extrem de important atunci când ne gândim la produsele cosmetice. Trăim într-o perioadă în care tendința pentru îngrijirea corpului, frumusețe este în continuă creștere de la adolescente la femei.

Prima gamă este cea Oriflame Beauty  destinată femeilor și doamnelor moderne, care folosesc cosmeticele pentru înfrumusețare de la cele de corp la cel pentru mâini și picioare.


Cea mai preferată gamă este cea de la Giordani Gold. Giordani și-a extins gama de la parfumuri pudră și creme. Parfumurile  Giordani Gold White și Gold fac parte din cosmeticele mele preferate, sunt produsele pe care le folosesc din liceu. Spun din liceu, pentru că de atunci mă parfumez cu esențele intense și mă bucur de mireasma lor.


Produsele Very me sunt destul de originale, mie-mi plac foarte mult fardurile, deoarece au nuanțe mate și interesante. Creioanele dermatografe și cele de buze  din gama Very me sunt de calitate, mai ales atunci când ne dorim o aplicare corectă a rujului prin trasarea liniei, dar și pentru accentuarea acestuia.
Rujurile de la Pure Colour sunt în nuanțe diverse de la cele sidefate, la cele mate sau cu sclipici. Am testat destul de multe nuanțe, de la cele închise la cele mai deschise. Recunosc faptul că sunt adepta nuanțelor aprinse,am toată paleta de nuanțe de la roși închis la deschis.
Care sunt produsele voastre preferate de la Oriflame? Ce gamă preferați?

In cadrul acestei teme as dori sa prezentati mediul de marketing si analiza SWOT
la compania la care lucrati sau la orice alta companie doriti urmarind structura prezentata
in resurse ( maxim 5 pagini)
Mediul de marketing si analiza SWOT a firmei Oriflame
Oriflame este o companie care vinde produse cosmetice pentru o îngrijire
naturală a pielii prin intermediul unei forţe de vânzări independentă, în afara circuitului
tradiţional al magazinelor de desfacere cu amănuntul.
Compania Oriflame este una dintre companiile cele mai dinamice din lume, ce
dispune de una dintre cele mai largi game de produse pe bază de ingrediente naturale,
fără testare pe animale

In cadrul acestei teme as dori sa prezentati mediul de marketing si analiza SWOT
la compania la care lucrati sau la orice alta companie doriti urmarind structura prezentata
in resurse ( maxim 5 pagini)
Mediul de marketing si analiza SWOT a firmei Oriflame
Oriflame este o companie care vinde produse cosmetice pentru o îngrijire
naturală a pielii prin intermediul unei forţe de vânzări independentă, în afara circuitului
tradiţional al magazinelor de desfacere cu amănuntul.
Compania Oriflame este una dintre companiile cele mai dinamice din lume, ce
dispune de una dintre cele mai largi game de produse pe bază de ingrediente naturale,
fără testare pe animale