3 ani de Blogging

08:00:00La mulți ani de Blogging!
Mai bine să vă spun cum a început acest drum frumos pe care îl urmez de 3 ani de zile. In urmă cu trei ani de zile, adică în 2014 treceam printr-o perioadă mai dificilă din viața mea.  Ca să uit de avalanșa de probleme, mi-am dedicat timpul muncind și învățând, m-am angajat pentru prima dată(prima mea experiență la un job plin cu responsabilități și obligații, drepturi mai puține) și cursurilor de la Facultatea de Comunicare și Relații Publice.


Timpul parcă a zburat și eu am început să scriu pe blogul meu, povești interesante de la evenimentele la care am participat. Orice început e dificil, mai ales când nu stăpânești informațiile legate de programatică, de crearea unui site și de aranjarea acestuia. In timp, am învățat cum să-mi structurez informațiile, pentru ca blogul meu să arate așa cum îmi place mie.
O postare distribuită de Ralucica Blogger (@ralucicablogger) pe

Cred că a fost cea mai bună decizie, deoarece scrierea articolelor a fost asemenea unei terapii în care am uitat de griji și am început să-mi dezvolt creativitatea încet și sigur. Am descoperit multe lucruri interesante de la pasiunea mea pentru cărți, scrierea articolelor, participarea la diferite evenimente, testarea cosmeticelor, parfumurilor și plăcerea de a împărtăși toate aceste experiențe, atât la relativ, cât și la superlativ.

O postare distribuită de Ralucica Blogger (@ralucicablogger) pe

O postare distribuită de Ralucica Blogger (@ralucicablogger) pe

Au trecut 3 ani frumoși, în care am participat la evenimente de beauty și cred că va urma, mai multe proiecte interesante, deschiderea vlogului despre coafuri și make-up. Îmi doresc să progresez să învăț în fiecare zi lucruri noi despre industria modei, a fashionului, cum se crează coafuri interesante și complexe, dar și să vă împărtășesc mai des aceste experiențe.
Vă pupăcesc dragilor și vă mulțumesc că îmi citiți articolele. 

You Might Also Like

0 comentarii

NEWSLETTER

Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style.Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

Instagram