Bucharest Fashion Week în pregătiri pentru a 25-a ediție

08:00:00Bucharest Fashion Week este în pregătiri pentru ediția de primăvară a acestui an. Cel mai important eveniment de modă este organizat la Ambasad'Or Events, în perioada 21-23 aprilie. BFW se află la a 25-a ediție și va aduce pe scenă, spectacolul artei îmbrăcat în rochii opulente și colecții inedite. Festivalul a adus în lumina reflectoarelor, atât designeri consacrați, cât și pe cei aflați la început de drum. De-a lungul acestor ediții, BFW a promovat industria modei din România, artiști și modele de succes.

În cele 3 zile, festivalul va aduce pe scenă designeri internaționali, români și modele de succes care vor prezenta noile colecții ale primăverii. Ce surprize pregătesc cei de la Bucharest Fashion Week pentru această ediție și ce creatori de modă vor prezenta noile colecții inedite vom afla curând.

Dacă doriți să vă rezervați un loc, vă puteți înscrie pe adresa de contact:office@bfashionweek.com.

Voi ce părere aveți despre Bucharest Fashion Week? Care sunt designeri voștrii preferați?

You Might Also Like

0 comentarii

NEWSLETTER

Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style.Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

Instagram