joi, 31 decembrie 2015

                                         


Trag linia la sfârșit de 2015, iar pentru anul viitor încep să mă gândesc la proiecte. Întâi, să facem o retrospectivă a acestui an care se sfârșește în câteva ore. Anul 2015 m-a prins pe fugă, în timp ce încercam să opresc 3 taxiuri ca să pot ajunge la petrecere de Revelion(3 taxiuri, pentru că prietenii au ales să mă aștepte la mine acasă, pentru a merge împreună la petrecere). Am  făcut o coafură unei prietene într-un timp record.  O coafură lejeră pentru sezonul rece, mai multe imagini în articolul.     
      
    

                                              


Trecuse de ora 12 și eram cu zâmbetul pe buze, pentru că reușisem să ajung la locația unde se anunța petrecerea. În fiecare an îmi pun câte o dorință în noapte dintre ani, îmi propun diverse obiective, nu îmi fac planuri(știți voi, în general, planurile de acasă nu se potrivesc cu cele din târg). 

                             

Mi-am dorit ca anul 2015 să fie anul călătoriilor și al experiențelor, ceea ce s-a întâmplat. Am realizat diverse coafuri pentru evenimente de zi, noapte și nunți. M-am perfecționat în vopsit pe părul alb, scurt, mediu, creț și pe diferite frizuri atât pentru bărbați cât și pentru femei. 
Am trăit prima experiență de a apărea la un post de televiziune. Pot spune că a fost un moment la care nu am îndrăznit să visez. Am acceptat provocarea celor de la Bucharest Fashion Week și am câștigat râvnitul premiu, o apariție în cadrul emisiunii BV01ADE, moderată de către talentata tenismenă Adela Diaconu. Cititorii mi-au spus că este un început frumos, dau bine pe sticlă și să apar mai des în astfel de emisiuni.


Cei care nu au reușit să citească articolul despre prima mea apariție, de la sentimente la răsfățul de o zi în Salonul Portre acolo unde m-am lăsat pe mâna unor profesioniști, rezultatul îl vedeți pe blog. Am promis în emisiune că o   să-mi fac videoblog pe youtube(am primit multe sfaturi în acest sens), tadam de pe 7 ianuarie 2016 de ziua verișorului meu, mă puteți urmări pe canalul meu. 

Din seria experiențelor inedite se numără cele 3 evenimente Fashion Week la care am participat, prima la București și celelalte două la Brașov. Bucharest Fashion Week este cel mai important și prestigios evenimente de fashion, unde talentații designeri își prezintă colecțiile pe podium. Înainte să merg la festival mă delegam din când în când, cu  piese vestimentare luxuriante și urmăream coafurile prezentate pe catwalk la prezentările din diferite țări. Evenimentul a fost găzduit de către Ambasador, o locație exclusivistă din București. Am remarcat colecția pentru CAMPIONII sportului românesc, realizată de către designerul Adela Diaconu.                                  
 
Celelalte două festivaluri de modă, care m-au inspirat sunt cele din Brașov. Unul a fost prezentat de celebra prezentatoare Adela Diaconu și George Filip, a avut loc la Hotelul Aro Palace. Hotelul Aro Palace se numără printre preferințele turiștilor și a organizatorilor de evenimente de la business la fashion. Adela Diaconu nu a jucat doar rolul de prezentatoare, precum și cel de creatoare de modă, unde împreună cu designerul Lăcrămioara Iordăchescu au lansat  noua  colecție ”Extravaganza”. Momentul a fost unul excepțional, o concepție interesantă de a prezenta o colecție de vară cu rochii vaporoase și costume de baie luxuriante.
A doua experiență trăită, al doilea Festival de la Brașov care a fost un concurs de miss. Nici prin gând nu mi-a trecut, că o să prezint colecția Mineli Boutique pe catwalk.  Am trăit o serie de sentimente de la furie, nervi, la bucurie, încântare și mândrie. Am mers la 2 festivaluri de modă, și am avut impresia că lucrurile sunt mai simple  și că, domnișoarele care prezinte diferite rochii se simt grațioase, frumoase și sunt sigure pe sine.Să fii model nu este simplu, implică multă pasiune pentru frumos, artă și sunt anumite ritualuri. De la machiaj, unghii, coafură, tocuri la elementele vestimentare și totul doar în câteva minute. Imaginează-ți că în câteva minute trebuie să probezi 3 rochii, să-ți stea părul bine, machiajul să fie retușat și privirea suavă. Despre toate sentimentele pe care le-am avut înainte, pe și după prezentarea pe catwalk, doar în articolul.     

De asemenea, am participat cu drag la Gala Oriflame și am sărbătorit compania suedeză care-mi parfumează casa de 20 de ani. Oriflame se află de 20 de ani în România, producând cosmetice naturale testate pe oameni. Am avut emoții foarte mari, deoarece din acest an am hotărât să fac parte din echipa Oriflame.


Mi-am dorit de mult timp o placă, știu sună ciudat, dar mereu îmi cumpăram tot felul de produse și aparate de coafat. Dar nici măcar o dată  nu m-am gândit la o placă. Oriflame mi-a îndeplinit visul, după ce mi-am notat dorința cu gândul că o să fie doar a mea. O văzusem pe Adela Popescu(ea a prezentat gala de la Brașov, care s-a ținut la Sala Patria) cu placa eram convinsă că o să-mi aud numele. Nu a durat mult timp și am coborât cu emoție, bucurie scările și am înfășcat produsul, să spun că mă bucuram ca un copil mic. Adela a început să mă întrebe despre pasiunile mele și să se joace în părul meu. ”De asta ai vrut placă pentru că ai părul ondulat.” Dar, nu am scăpat cu una cu două și am povestit despre faptul că sunt studentă la 2 facultăți, scriu pe blog și curând o să-mi fac videoblog. Tadam, pe 7 ianuarie 2016 cu surle și trâmbițe, emoție, bucurie, vă spun că o să încerc să vă ofer sfaturi despre coafurile pe care le fac și despre toate produsele pe care le descopăr pe vlog.

2015 a reușit să mă surprindă în fiecare lună și la fiecare eveniment. Rețeaua Nomasvello a inaugurat primul centru de epilare la Brașov, am scris despre asta în articolul. M-a surprins modul lor de a se prezenta, dornice să ne împărtășească tot ceea ce fac și ce servicii vor să ofere. 

 

Trag linia la sfârșit de 2015 și vă mulțumesc în primul rând vouă, celor care mă susțineți, mă surprindeți cu mesaje  și asta se vede și în toate rapoartele în care analizez poziționarea mea în acest domeniu, timpul, publicul țintă și toate datele legate de accesările cititorilor mei dragi.

Le mulțumesc celor două make-up artiste pentru machiaj. Make-up artistei Loredana Rădeanu pentru răbdare, asemenea unui pictor minuțios care a avut grijă ca, înfățișarea mea să se schimbe în bine.  Make-up artistei Corinei Șerban pentru machiajul din stânga-sus realizat într-un timp record.
Îi mulțumesc și fotografului Iulian Sima pentru pozele în care a surprins înfățișarea mea copilăroasă. Mă pot lăuda cu un album special cu mine și fratele meu. Fotograful are un studio foto profesional, unde imortalizează cele mai frumoase momente. Poza de mai sus  a surprins inocența mea și puritatea primăverii.


Îi mulțumesc și hairstylistului Ciprian Vaida pentru atenția asupra detaliilor și pentru sfaturile legate de coafuri, tunsori de sezon.Îndemânarea hairstylistului  mi-a demonstrat că experiența își spune cuvântul, de aceea îi doresc mult succes în noul an(urmează un 2016 inspirat). Am întâlnit mulți oameni talentați, în acest an și de aceea îmi doresc să-i menționez pe cei care mi-au oferit sfaturi și au  fost alături de mine.
Le mulțumesc din tot sufletul, celebrei prezentatoare Adela Diaconu pentru prima mea experiență ”pe sticlă”. Mulți cititori au apreciat emisiunea și mi-au zis că vor să mă vadă mai des în diferite contexte. Întregii echipe  de la Salonul Porte pentru primirea călduroasă, sfaturi și pentru că m-au transformat într-un star. Mulțumesc organizatorilor de la Bucharest Fashion Week pentru oportunitatea de a participa la festivalurile de modă, de a trăi prima experiență pe catwalk și pentru premiul ce a constat în apariția emisiunii BV 01 ADE și o schimbare de look la Salon Portre.

A fost un an frumos, plin de evenimente inedite cu emoții puternice și cu multe împliniri profesionale. Trag linia la sfârșit de 2015 și sunt fericită că am evoluat, am învățat, am încercat să mă perfecționez în orice moment. Important este să continui să speri și să perseverezi, că doar vocile suave care au multe de spus se vor auzi într-o zi, atât de pregnant.


duminică, 27 decembrie 2015


Oriflame este o companie producătoare de cosmetice din Suedia. Compania este prezentă în 61 de ţări şi a fost fondată în anul 1967, de către Jonas şi Robert af Jochnick. Cei doi fraţi voiau să producă cosmetice naturale și au abordat un alt mod  de testare a cosmeticelor pe oameni. 

Visul lor s-a materializat și astăzi poartă numele de Oriflame Cosmetics Global SA, în sens larg fiind cunoscut drept ORIFLAME. Gama vastă de produse au fost puse în vânzare printr-o nouă metodă de vânzare și anume, prin intermediul vânzării directe.

Ştiai că: primul produs lansat de Oriflame este Tender Care, balsamul protector multifuncțional. Cu acest balsam, Jonas şi Robert af Jochnick au intrat în grațiile sexului frumos. Fiind creată din extract de fagure de miere și uleiuri naturale, balsamul se folosea pentru formarea unui strat protector peste bătături, iritații, crăpături și zgârieturi.


Mărturisesc faptul că-l folosesc destul de des, în sezonul rece, atunci când buzele-mi crapă, deoarece se crează o crustă catifelată din piele peste răni. Balsamul are o nuanță albicioasă, astfel că îl putem folosi în orice moment al zilei, indiferent de locație. O nuanță țipătoare sau mată scoate în evidență buzele, dar un astfel de balsam nu este potrivit pentru fiecare moment al zilei, mă refer atunci când merg la cursurile sau seminariile de la facultate sau la alte evenimente unde este nevoie și de un pic de seriozitate. Ador balsamul acesta pentru că îmi scoate în evidență buzele timide și mă pot da cu el oriunde.

Micuț și împachetat într-o cutie, îl face să fie mai ușor de transport și să nu ocupe mult spațiu în geantă. 

O femeie sau o domnișoară o să mă înțeleagă, dincolo de foile de la facultate, pixuri, acte, port și tot felul de creme, haine de schimb în cazul în care am un eveniment în aceea zi și să nu uit de apă, sendvișuri, fructe sau batoanele gustoase, toate își fac loc în geantă.

Aroma este una fresh cu un parfum intens de miere. Balsamul revigorant oferă o senzație plăcută pe răni, fără să usuce țesutul. 

Primul produs lansat de Oriflame, ”cutiuța de minuni” este ușor de depozitat în geantă, fiind pus  într-un borcan de plastic și este un balsam util în orice moment, pentru a netezi buzele și de a le contura. Voi ce părere aveți de balsamul protector multifuncţional de la Oriflame?

luni, 21 decembrie 2015
Începe numărătoarea inversă pentru ajunul Crăciunului, iar așteptarea Moșului este cel mai frumos obiectiv. Mirosul de brad și de cozonac împrăștie mireseme puternice și îl îmbie chiar și pe Moș Crăciun să poposească într-o casă îngrijită, cu bucate și pregătită pentru Nașterea Mântuitorului.


Curățenia este în toi, la mine acasă. Șterg praful, spăl nenumăratele bibelouri(nu am reușit să scap de ele, poate la anul după ce-mi cumpăr o mobilă nouă), repoziționez cărțile din mini-biblioteca mea. Am făcut și lista de cumpărături pentru mâncarea pe care o fac alături de familie, de la produse alimentare la blat de tort și tot felul de prafuri utile pentru prăjituri, nu poate să lipsească desertul. 


Îmi lipsește, în schimb, rochia pentru seara de Crăciun. Răsfoind fiecare pagină de internet, m-am gândit că anul aceasta să port o rochie năstrușnică cu reprezentarea Moșului. Da, știu o să spuneți că Moșul are pătrățele și este în conformitate cu noile tendințe. Pot spune că am rămas la fel de conformistă și așa că îmi doresc un  icon pe rochie cu Moșul Crăciun, vechi și autentic din poveștile  pe care le ascultam în ajunul acestei sărbătoare.

Cute Jewel Neck Santa Print Long Sleeve Dress For Women
Rochia cu Moș Crăciun medie, am reușit să o comand de pe Sammy Dress. Îmi place că are o nuanță de alb, iar celelalte tonuri de roșu, nude și negru se îmbină perfect. Abia aștept să primesc rochia și să mă bucur asemenea unui copilaș. Atmosfera de sărbătoare din-nainte este unică și incomparabilă, cu împodobirea bradului, curățenia, mirosul de cozonac din cuptorul încins și colindele ascultate pe fundal.

Uitasem să vă spun, că am reușit să-mi rup cele 5 perechi de cizme. Nu știu cum am reușit să le cauzez câte o rupere de la partea din spate la talpă. Ultimii m-au ținut până am ajuns acasă de la facultate, bine că nu mi s-au dezlipit în drum, că nu știu ce mă făceam. Ca să îmi cumpăr o pereche de pantofi ce se pot asorta cu rochia, am optat pentru aceleași nuanțe alb și roșu.
                                     Sweet Women's Short Boots With Bow and Hidden Wedge Design
Mă pregătesc pentru seara de Crăciun cu o ținută care să surprindă atmosfera sărbătorilor și a frumoșilor ani ai inocenței, anume copilăria. La Sammy am găsit elementele potrivite pentru a-mi crea o ținuta favorită în Ajunul Crăciunului și poate cine știe reușesc să-l ademenesc pe Moș Crăciun.
Tu cum te pregătești pentru sărbătorile de iarnă? Ce ținută alegi să porți în Ajunul Crăciunului?