Trag linia la sfârșit de 2015

                                         






Trag linia la sfârșit de 2015, iar pentru anul viitor încep să mă gândesc la proiecte. Întâi, să facem o retrospectivă a acestui an care se sfârșește în câteva ore. Anul 2015 m-a prins pe fugă, în timp ce încercam să opresc 3 taxiuri ca să pot ajunge la petrecere de Revelion(3 taxiuri, pentru că prietenii au ales să mă aștepte la mine acasă, pentru a merge împreună la petrecere). Am  făcut o coafură unei prietene într-un timp record.  O coafură lejeră pentru sezonul rece, mai multe imagini în articolul.



     
      
    

                                              


Trecuse de ora 12 și eram cu zâmbetul pe buze, pentru că reușisem să ajung la locația unde se anunța petrecerea. În fiecare an îmi pun câte o dorință în noapte dintre ani, îmi propun diverse obiective, nu îmi fac planuri(știți voi, în general, planurile de acasă nu se potrivesc cu cele din târg). 

                             

Mi-am dorit ca anul 2015 să fie anul călătoriilor și al experiențelor, ceea ce s-a întâmplat. Am realizat diverse coafuri pentru evenimente de zi, noapte și nunți. M-am perfecționat în vopsit pe părul alb, scurt, mediu, creț și pe diferite frizuri atât pentru bărbați cât și pentru femei. 




Am trăit prima experiență de a apărea la un post de televiziune. Pot spune că a fost un moment la care nu am îndrăznit să visez. Am acceptat provocarea celor de la Bucharest Fashion Week și am câștigat râvnitul premiu, o apariție în cadrul emisiunii BV01ADE, moderată de către talentata tenismenă Adela Diaconu. Cititorii mi-au spus că este un început frumos, dau bine pe sticlă și să apar mai des în astfel de emisiuni.


Cei care nu au reușit să citească articolul despre prima mea apariție, de la sentimente la răsfățul de o zi în Salonul Portre acolo unde m-am lăsat pe mâna unor profesioniști, rezultatul îl vedeți pe blog. Am promis în emisiune că o   să-mi fac videoblog pe youtube(am primit multe sfaturi în acest sens), tadam de pe 7 ianuarie 2016 de ziua verișorului meu, mă puteți urmări pe canalul meu. 

Din seria experiențelor inedite se numără cele 3 evenimente Fashion Week la care am participat, prima la București și celelalte două la Brașov. Bucharest Fashion Week este cel mai important și prestigios evenimente de fashion, unde talentații designeri își prezintă colecțiile pe podium. Înainte să merg la festival mă delegam din când în când, cu  piese vestimentare luxuriante și urmăream coafurile prezentate pe catwalk la prezentările din diferite țări. Evenimentul a fost găzduit de către Ambasador, o locație exclusivistă din București. Am remarcat colecția pentru CAMPIONII sportului românesc, realizată de către designerul Adela Diaconu.                                  
 








Celelalte două festivaluri de modă, care m-au inspirat sunt cele din Brașov. Unul a fost prezentat de celebra prezentatoare Adela Diaconu și George Filip, a avut loc la Hotelul Aro Palace. Hotelul Aro Palace se numără printre preferințele turiștilor și a organizatorilor de evenimente de la business la fashion. Adela Diaconu nu a jucat doar rolul de prezentatoare, precum și cel de creatoare de modă, unde împreună cu designerul Lăcrămioara Iordăchescu au lansat  noua  colecție ”Extravaganza”. Momentul a fost unul excepțional, o concepție interesantă de a prezenta o colecție de vară cu rochii vaporoase și costume de baie luxuriante.
A doua experiență trăită, al doilea Festival de la Brașov care a fost un concurs de miss. Nici prin gând nu mi-a trecut, că o să prezint colecția Mineli Boutique pe catwalk.  Am trăit o serie de sentimente de la furie, nervi, la bucurie, încântare și mândrie. Am mers la 2 festivaluri de modă, și am avut impresia că lucrurile sunt mai simple  și că, domnișoarele care prezinte diferite rochii se simt grațioase, frumoase și sunt sigure pe sine.Să fii model nu este simplu, implică multă pasiune pentru frumos, artă și sunt anumite ritualuri. De la machiaj, unghii, coafură, tocuri la elementele vestimentare și totul doar în câteva minute. Imaginează-ți că în câteva minute trebuie să probezi 3 rochii, să-ți stea părul bine, machiajul să fie retușat și privirea suavă. Despre toate sentimentele pe care le-am avut înainte, pe și după prezentarea pe catwalk, doar în articolul.



     









De asemenea, am participat cu drag la Gala Oriflame și am sărbătorit compania suedeză care-mi parfumează casa de 20 de ani. Oriflame se află de 20 de ani în România, producând cosmetice naturale testate pe oameni. Am avut emoții foarte mari, deoarece din acest an am hotărât să fac parte din echipa Oriflame.


Mi-am dorit de mult timp o placă, știu sună ciudat, dar mereu îmi cumpăram tot felul de produse și aparate de coafat. Dar nici măcar o dată  nu m-am gândit la o placă. Oriflame mi-a îndeplinit visul, după ce mi-am notat dorința cu gândul că o să fie doar a mea. O văzusem pe Adela Popescu(ea a prezentat gala de la Brașov, care s-a ținut la Sala Patria) cu placa eram convinsă că o să-mi aud numele. Nu a durat mult timp și am coborât cu emoție, bucurie scările și am înfășcat produsul, să spun că mă bucuram ca un copil mic. Adela a început să mă întrebe despre pasiunile mele și să se joace în părul meu. ”De asta ai vrut placă pentru că ai părul ondulat.” Dar, nu am scăpat cu una cu două și am povestit despre faptul că sunt studentă la 2 facultăți, scriu pe blog și curând o să-mi fac videoblog. Tadam, pe 7 ianuarie 2016 cu surle și trâmbițe, emoție, bucurie, vă spun că o să încerc să vă ofer sfaturi despre coafurile pe care le fac și despre toate produsele pe care le descopăr pe vlog.





















2015 a reușit să mă surprindă în fiecare lună și la fiecare eveniment. Rețeaua Nomasvello a inaugurat primul centru de epilare la Brașov, am scris despre asta în articolul. M-a surprins modul lor de a se prezenta, dornice să ne împărtășească tot ceea ce fac și ce servicii vor să ofere. 





 













Trag linia la sfârșit de 2015 și vă mulțumesc în primul rând vouă, celor care mă susțineți, mă surprindeți cu mesaje  și asta se vede și în toate rapoartele în care analizez poziționarea mea în acest domeniu, timpul, publicul țintă și toate datele legate de accesările cititorilor mei dragi.





























Le mulțumesc celor două make-up artiste pentru machiaj. Make-up artistei Loredana Rădeanu pentru răbdare, asemenea unui pictor minuțios care a avut grijă ca, înfățișarea mea să se schimbe în bine.  Make-up artistei Corinei Șerban pentru machiajul din stânga-sus realizat într-un timp record.








Îi mulțumesc și fotografului Iulian Sima pentru pozele în care a surprins înfățișarea mea copilăroasă. Mă pot lăuda cu un album special cu mine și fratele meu. Fotograful are un studio foto profesional, unde imortalizează cele mai frumoase momente. Poza de mai sus  a surprins inocența mea și puritatea primăverii.






Îi mulțumesc și hairstylistului Ciprian Vaida pentru atenția asupra detaliilor și pentru sfaturile legate de coafuri, tunsori de sezon.Îndemânarea hairstylistului  mi-a demonstrat că experiența își spune cuvântul, de aceea îi doresc mult succes în noul an(urmează un 2016 inspirat). Am întâlnit mulți oameni talentați, în acest an și de aceea îmi doresc să-i menționez pe cei care mi-au oferit sfaturi și au  fost alături de mine.




Le mulțumesc din tot sufletul, celebrei prezentatoare Adela Diaconu pentru prima mea experiență ”pe sticlă”. Mulți cititori au apreciat emisiunea și mi-au zis că vor să mă vadă mai des în diferite contexte. Întregii echipe  de la Salonul Porte pentru primirea călduroasă, sfaturi și pentru că m-au transformat într-un star. Mulțumesc organizatorilor de la Bucharest Fashion Week pentru oportunitatea de a participa la festivalurile de modă, de a trăi prima experiență pe catwalk și pentru premiul ce a constat în apariția emisiunii BV 01 ADE și o schimbare de look la Salon Portre.

A fost un an frumos, plin de evenimente inedite cu emoții puternice și cu multe împliniri profesionale. Trag linia la sfârșit de 2015 și sunt fericită că am evoluat, am învățat, am încercat să mă perfecționez în orice moment. Important este să continui să speri și să perseverezi, că doar vocile suave care au multe de spus se vor auzi într-o zi, atât de pregnant.


2 Comments

SUBSCRIBE & FOLLOW

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();

Page Rank

PR checker by smallseotools

I heart FeedBurner

Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net

Feeds

Trag linia la sfârșit de 2015

                                         






Trag linia la sfârșit de 2015, iar pentru anul viitor încep să mă gândesc la proiecte. Întâi, să facem o retrospectivă a acestui an care se sfârșește în câteva ore. Anul 2015 m-a prins pe fugă, în timp ce încercam să opresc 3 taxiuri ca să pot ajunge la petrecere de Revelion(3 taxiuri, pentru că prietenii au ales să mă aștepte la mine acasă, pentru a merge împreună la petrecere). Am  făcut o coafură unei prietene într-un timp record.  O coafură lejeră pentru sezonul rece, mai multe imagini în articolul.



     
      
    

                                              


Trecuse de ora 12 și eram cu zâmbetul pe buze, pentru că reușisem să ajung la locația unde se anunța petrecerea. În fiecare an îmi pun câte o dorință în noapte dintre ani, îmi propun diverse obiective, nu îmi fac planuri(știți voi, în general, planurile de acasă nu se potrivesc cu cele din târg). 

                             

Mi-am dorit ca anul 2015 să fie anul călătoriilor și al experiențelor, ceea ce s-a întâmplat. Am realizat diverse coafuri pentru evenimente de zi, noapte și nunți. M-am perfecționat în vopsit pe părul alb, scurt, mediu, creț și pe diferite frizuri atât pentru bărbați cât și pentru femei. 




Am trăit prima experiență de a apărea la un post de televiziune. Pot spune că a fost un moment la care nu am îndrăznit să visez. Am acceptat provocarea celor de la Bucharest Fashion Week și am câștigat râvnitul premiu, o apariție în cadrul emisiunii BV01ADE, moderată de către talentata tenismenă Adela Diaconu. Cititorii mi-au spus că este un început frumos, dau bine pe sticlă și să apar mai des în astfel de emisiuni.


Cei care nu au reușit să citească articolul despre prima mea apariție, de la sentimente la răsfățul de o zi în Salonul Portre acolo unde m-am lăsat pe mâna unor profesioniști, rezultatul îl vedeți pe blog. Am promis în emisiune că o   să-mi fac videoblog pe youtube(am primit multe sfaturi în acest sens), tadam de pe 7 ianuarie 2016 de ziua verișorului meu, mă puteți urmări pe canalul meu. 

Din seria experiențelor inedite se numără cele 3 evenimente Fashion Week la care am participat, prima la București și celelalte două la Brașov. Bucharest Fashion Week este cel mai important și prestigios evenimente de fashion, unde talentații designeri își prezintă colecțiile pe podium. Înainte să merg la festival mă delegam din când în când, cu  piese vestimentare luxuriante și urmăream coafurile prezentate pe catwalk la prezentările din diferite țări. Evenimentul a fost găzduit de către Ambasador, o locație exclusivistă din București. Am remarcat colecția pentru CAMPIONII sportului românesc, realizată de către designerul Adela Diaconu.                                  
 








Celelalte două festivaluri de modă, care m-au inspirat sunt cele din Brașov. Unul a fost prezentat de celebra prezentatoare Adela Diaconu și George Filip, a avut loc la Hotelul Aro Palace. Hotelul Aro Palace se numără printre preferințele turiștilor și a organizatorilor de evenimente de la business la fashion. Adela Diaconu nu a jucat doar rolul de prezentatoare, precum și cel de creatoare de modă, unde împreună cu designerul Lăcrămioara Iordăchescu au lansat  noua  colecție ”Extravaganza”. Momentul a fost unul excepțional, o concepție interesantă de a prezenta o colecție de vară cu rochii vaporoase și costume de baie luxuriante.
A doua experiență trăită, al doilea Festival de la Brașov care a fost un concurs de miss. Nici prin gând nu mi-a trecut, că o să prezint colecția Mineli Boutique pe catwalk.  Am trăit o serie de sentimente de la furie, nervi, la bucurie, încântare și mândrie. Am mers la 2 festivaluri de modă, și am avut impresia că lucrurile sunt mai simple  și că, domnișoarele care prezinte diferite rochii se simt grațioase, frumoase și sunt sigure pe sine.Să fii model nu este simplu, implică multă pasiune pentru frumos, artă și sunt anumite ritualuri. De la machiaj, unghii, coafură, tocuri la elementele vestimentare și totul doar în câteva minute. Imaginează-ți că în câteva minute trebuie să probezi 3 rochii, să-ți stea părul bine, machiajul să fie retușat și privirea suavă. Despre toate sentimentele pe care le-am avut înainte, pe și după prezentarea pe catwalk, doar în articolul.



     









De asemenea, am participat cu drag la Gala Oriflame și am sărbătorit compania suedeză care-mi parfumează casa de 20 de ani. Oriflame se află de 20 de ani în România, producând cosmetice naturale testate pe oameni. Am avut emoții foarte mari, deoarece din acest an am hotărât să fac parte din echipa Oriflame.


Mi-am dorit de mult timp o placă, știu sună ciudat, dar mereu îmi cumpăram tot felul de produse și aparate de coafat. Dar nici măcar o dată  nu m-am gândit la o placă. Oriflame mi-a îndeplinit visul, după ce mi-am notat dorința cu gândul că o să fie doar a mea. O văzusem pe Adela Popescu(ea a prezentat gala de la Brașov, care s-a ținut la Sala Patria) cu placa eram convinsă că o să-mi aud numele. Nu a durat mult timp și am coborât cu emoție, bucurie scările și am înfășcat produsul, să spun că mă bucuram ca un copil mic. Adela a început să mă întrebe despre pasiunile mele și să se joace în părul meu. ”De asta ai vrut placă pentru că ai părul ondulat.” Dar, nu am scăpat cu una cu două și am povestit despre faptul că sunt studentă la 2 facultăți, scriu pe blog și curând o să-mi fac videoblog. Tadam, pe 7 ianuarie 2016 cu surle și trâmbițe, emoție, bucurie, vă spun că o să încerc să vă ofer sfaturi despre coafurile pe care le fac și despre toate produsele pe care le descopăr pe vlog.





















2015 a reușit să mă surprindă în fiecare lună și la fiecare eveniment. Rețeaua Nomasvello a inaugurat primul centru de epilare la Brașov, am scris despre asta în articolul. M-a surprins modul lor de a se prezenta, dornice să ne împărtășească tot ceea ce fac și ce servicii vor să ofere. 





 













Trag linia la sfârșit de 2015 și vă mulțumesc în primul rând vouă, celor care mă susțineți, mă surprindeți cu mesaje  și asta se vede și în toate rapoartele în care analizez poziționarea mea în acest domeniu, timpul, publicul țintă și toate datele legate de accesările cititorilor mei dragi.





























Le mulțumesc celor două make-up artiste pentru machiaj. Make-up artistei Loredana Rădeanu pentru răbdare, asemenea unui pictor minuțios care a avut grijă ca, înfățișarea mea să se schimbe în bine.  Make-up artistei Corinei Șerban pentru machiajul din stânga-sus realizat într-un timp record.








Îi mulțumesc și fotografului Iulian Sima pentru pozele în care a surprins înfățișarea mea copilăroasă. Mă pot lăuda cu un album special cu mine și fratele meu. Fotograful are un studio foto profesional, unde imortalizează cele mai frumoase momente. Poza de mai sus  a surprins inocența mea și puritatea primăverii.






Îi mulțumesc și hairstylistului Ciprian Vaida pentru atenția asupra detaliilor și pentru sfaturile legate de coafuri, tunsori de sezon.Îndemânarea hairstylistului  mi-a demonstrat că experiența își spune cuvântul, de aceea îi doresc mult succes în noul an(urmează un 2016 inspirat). Am întâlnit mulți oameni talentați, în acest an și de aceea îmi doresc să-i menționez pe cei care mi-au oferit sfaturi și au  fost alături de mine.




Le mulțumesc din tot sufletul, celebrei prezentatoare Adela Diaconu pentru prima mea experiență ”pe sticlă”. Mulți cititori au apreciat emisiunea și mi-au zis că vor să mă vadă mai des în diferite contexte. Întregii echipe  de la Salonul Porte pentru primirea călduroasă, sfaturi și pentru că m-au transformat într-un star. Mulțumesc organizatorilor de la Bucharest Fashion Week pentru oportunitatea de a participa la festivalurile de modă, de a trăi prima experiență pe catwalk și pentru premiul ce a constat în apariția emisiunii BV 01 ADE și o schimbare de look la Salon Portre.

A fost un an frumos, plin de evenimente inedite cu emoții puternice și cu multe împliniri profesionale. Trag linia la sfârșit de 2015 și sunt fericită că am evoluat, am învățat, am încercat să mă perfecționez în orice moment. Important este să continui să speri și să perseverezi, că doar vocile suave care au multe de spus se vor auzi într-o zi, atât de pregnant.


Share This Article:

, , , ,

CONVERSATION

Translate

Follow Me On Instagram