duminică, 14 septembrie 2014


         Un păr sănătos și strălucitor trebuie mereu îngrijit pentru a-și menține structura și aspectul său. După o vară toridă în care părul a avut cel mai mult de suferit acum este momentul pentru răsfăț. Părul ars de razele soarelui are nevoie de un tratament de îngrijire cu produse profesionale care să refacă structura firelor. Toamna este anotimpul în care părul se regenerează și se pregătește pentru anotimpul rece al iernii , acum fiind momentul potrivit pentru a-l hidrata,proteja și tunde pentru a crește sănătos. Acest sezon este cel în care se strâng roadele puse peste an și astfel se dau ton petrecerilor. De aceea look-ul și modul în care este aranjat părul iese în evidență punând în valoare întreaga ținută prin aspectul natural al acestuia . O coafură creativă prin care este reprezentată feminitatea mea precum și cele mai frumoase calității ale feței de la ochi, buze, nas  acestea pot fi etalate într-un mod inedit prin păr. Onduleurile create din păr în partea din  față accentuează culoarea ochilor punându-i în valoare precum și nasul sau buzele. Onduleurile create în partea laterală pune în evidență nasul și accentuează textura acestuia. Cele  create în partea din spate pune în evidență gâtul meu arătând senzualitatea mea.

          Ondulatorul este instrumentul potrivit pentru a crea buclele perfecte sau onduleuri creative, coafura pe care vreau să o adopt la o anumită petrecere. Ondulatorul profesional este ideal pentru diferite coafuri deoarece cu ajutorul acestuia poți crea onduleuri care să  reziste pe tot parcursul petrecerii. Ondulatorul are rolul de a întări firele mele de păr este de știut faptul că un păr moale și mătăsos are nevoie de o mare atenție deoarece este predispus la despicarea acestora dar și la căderea lui în mod exagerat.  Personal, atunci când merg la o petrecere prefer onduleurile sau buclele ușoare făcute cu ondulatorul deoarece au rolul de a-mi întări firul de păr și de a-mi crea o coafură îndrăzneață în care să mă simt bine întreaga seară.
          În schimb, onduleurile creative sunt preferatele mele deoarece crează ideea de copilărie a inocenței precum și a frumuseții. Onduleurile create cu ondulatorul profesional le pot face după placul meu și pot crea o coafură care să mă avantajeze și să pună în evidență toate calitățile mele.


        Total pro beauty este secretul meu pentru un păr sănătos cu onduleuri creative pe care le pot face și le pot transforma dintr-o coafură banală cu niște bucle lejere într-una interesantă și captivantă care să-mi scoată în evidență calitățile mele de la senzualitate la rafinament, ondulatorul meu preferat este cel prezentat mai sus care îmi oferă posibilitatea de mă juca cu părul meu într-un timp scurt atunci când tre să ajung foarte repede la un eveniment la care trebuie să particip dar care să nu-mi degradeze firele de păr arzându-le ci să mi-l revitalizeze creând onduleuri cu un aspect natural dar și plăcut la atingere.

marți, 2 septembrie 2014

         
                   Uneori ai nevoie de un imbold pentru a realiza anumite lucruri în viață dar și pentru a-ți da seama de importanța anumitor fapte. Ei bine pentru mine SuperBlog a fost începutul a ceva frumos, momentul când mi-am spus că trebuie să creez un blog.  

            Un blog înseamnă să explorezi și să te descoperi pe tine însuți, să îți dovedești și să îți încerci limitele creativității.


               SuperBlog îți oferă oportunitatea de a câștiga premii, experiențe inedite și de a învăța lucruri noi. Interesant este faptul că poți descoperi această latură a ta de a scrie , de a creiona o poveste frumoasă care să exprime ceea ce simți despre un anumit subiect. Printre toate acestea,  poți să îți etalezi  propriile tale creații indiferent de domeniu pe care vrei să îl explorezi.  Am descoperit pasiunea mea pentru a tunde , a  coafa și a-i face pe ceilalți să-și descopere partea frumoasă a vieții dar și să  se simtă mai bine când se privesc în oglindă. 

         Redau aici primul meu articol, pe care l-am scris cu multe emoții doar pe http://ralucaandreea94.wordpress.com/2014/03/22/evolutia-unui-elev/ se regăsește primul meu act de creație.
      Dincolo de aceste aspecte , îți recomand să exploatezi și să explorezi această lume virtuală a blogosferei și să participi la acest concurs pentru a câștiga premii care te vor încânta. De pe 1 septembrie s-a dat startul înscrierii la această competiție, intră și tu în joc arată cât de creativ și inventiv ești.